Moi,

 

Ajatus lastenvaatekirpputorista syntyi pariskunnan esikoisen synnyttyä ja toi mukanaan aivan uusia puolia kierrättämisestä. Perustimme tämän vaihtoehtona perinteiselle kirpputorille, sillä halusimme tarjota palvelun, joka on helppo ja nopea käyttäjälle. Ei harmaita hiuksia. Ymmärrämme täysin, että toisille kirpputorimyynti on mukavaa lisätuloa, me halusimme luoda tämän konseptin niille, joilla ei ole aikaa tai kiinnostusta hinnoitella ja myydä lastenvaatteitaan.

 

Avasimme 2019 Poriin lastenvaatekirpputori Reblaan, josta hallinnoimme tätä verkkokauppaa (vaihtorinki.fi), myymälä on toistaiseksi suljettu Covid-19-vuoksi.

 

Haluamme myös seisoa ostamiemme ja myynnissä olevien tuotteiden takana ja näin ollen olemme tehneet kuntoluokitus-järjestelmän helpottamaan ostopäätöksen teossa.

 

Myös hyväntekeväisyys kuuluu konseptiimme. Vaatteet mitkä jäävät myymättä, lahjoitamme niitä ensisijaisesti kotimaiseen hyväntekeväisyyteen ja vähävaraisille. Mikäli sinulla on mielessäsi hyviä lahjoituskohteita niin vinkkaa meille, jolloin helpotat meitä tekemään hyvää :)


Tervetuloa tekemään ihania löytöjä.